Rabu, 14 Mac 2012

Untuk Jodoh Saya :')

Sayang . . .

Mungkin awak akan baca post nih atau tak , tapi saya buad khas untuk awak . Hari-hari saya tunggu awak sayang . Setiap hari saya teringin untuk mimpikan awak . Awak tahu tak saya tak sabar nak kenal dengan awak . Tak sabar nak tengok wajah teman hidup saya . Mesti awak tinggi sampai saya tengok awak pandang langit kan . Awww awesome . Mesti badan awak ketak-ketak kan . Haha tak sabarnya nak jumpa awakkk :')


Honey . . .

Kalau kita dijodohkan bersama , Insyaallah saya akan sayangkan awak sepenuh hati saya . Saya nak awak sayang dan cinta saya bukan sebab paras rupa . Saya nak awak kuat pegangan agama supaya awak boleh bimbing saya . Saya nak awak sentiasa mengingatkan saya kalau kalau saya buad perkara yang diluar batasan . Ouhh tak sabarnya nak kenal dengan awak :')


My future husband . . .

Saya nak awak setia bila kita bersama nanti . Saya tak nak awak jadi ulat bulu tau tau . Kalau kita bersama saya nak awak masakkan untuk saya hari-hari sebab saya tak pandai masak . Hihihi . Saya tak nak awak tinggalkan saya jauh-jauh . Saya nak selalu ada dekad dengan awak . Saya nak awak sentiasa bersama dengan saya . Sesungguhnya bercinta selepas kahwin lebih berkat kan ? Nih tak ada kena mengena dengan Vanila Coklat okay . Hihihi :')


Cinta . . .

Saya nak awak sabar dengan perangai saya . Kalau awak tak pandai memujuk , awak kena belajar tau sebab saya nih kuat merajuk . Hihihi :') Kalau saya tengah angin macam singa , saya harap awak sabar layan saya . Saya tahu awak adalah pilihan yang terbaik untuk saya . Saya tak nak awak cari perempuan lain . Kalau nak cari pun , carilah yang lebih baik dari saya supaya dia dapad berikan apa yang tak mampu saya berikan pada awak , yang lebih pandai jaga hati awak , yang lebih memahami awak dari saya dan dia lebih comel dari saya , saya rela . Sebab saya nak pastikan yang awak dapad rasa kebahagiaan . Ye sayang :')


Dear future husband . . .

Saya sangatlah tak sabar nak kenal dengan awak . Nak jumpa awak . Sayang , saya harap awaklah yang terbaik untuk saya dan awak takkan pernah buad saya menangis . Awak akan sentiasa disisi saya even saya tengah susah :( Saya tahu saya sangatlah annoying , tapi awak kena terima saya seadanya ye sayang . Oneday , Insyaallah Allah akan pertemukan kita . Ye saya sentiasa tunggu awak sayang :')


Your future wife ,
Noor Azrin Zulkafle